Välkommen till Actic Uppsala

Vi erbjuder ett komplett träningsutbud på våra anläggningar i Uppsala! Kör ett styrke- eller konditionspass på gymmet, prova pulshöjande gruppträningspass, simma några längder i bassängen eller koppla av i bastun. 
 
 

Actic Uppsala har fem gym:

  * Actic Centralbadet, S:t Persgatan 4

  * Actic Boländerna, Säbygatan 5

  * Actic Kraftkällan, Björkgatan 79B (f.d. Kraftkällan Boländerna) 

  * Actic Tornet, Torngatan 44A (f.d. Kraftkällan Tornet)

  * Actic Gränby Centrum (f.d. Kraftkällan Gränby Centrum)

 
De f.d. Kraftkällan-gymmen har fortsatt sina generösa öppethållandetider, d.v.s. kl 05.00-23.00 för dem med godkänt medlemskort.

För respektive anläggnings utbud och bemanningstider, se www.actic.se

Välkommen till Actic Gränby Centrum

Här på Actic Gränby Centrum (f.d. Kraftkällan Gränby Centrum) har du alla möjligheter att träna och umgås med andra människor. Vår önskan är att Kraftkällan ska vara en naturlig mötesplats för alla människor, oavsett ålder, kön och mål med sin träning. Vår ambition är att skapa en riktigt bra träningsmiljö – en inspirerande plats för både kropp och själ.

 

Kraftkällan erbjuder förutom motionsaktiviteter även föreläsningar, temakvällar, inne- och utomhusaktiviteter, spa, massage och tester. Hos oss möts du av kunnig, professionell och engagerad personal. Vår verksamhet genomsyras av nytänkande och effektivitet för att hitta lösningar för varje enskild individ.

 

Telefonnummer till oss: 018-691299